×

Residentie Pronkenberg - Kontich

43 klassevolle appartementen waar uw wooncomfort primeert

Pronkenbergstraat, Kontich, België
Vraag meer info

Kom thuis in een klassevol appartement waar uw wooncomfort primeert. Vandaag en morgen. Residentie Pronkenberg biedt met een unieke woonmix van 11, 12 en 20 appartementen in drie woonunits voor elk wat wils, een thuis met een eigen uitstraling en identiteit.

Prijzen vanaf €293.000,00 (excl. kosten)

Meer info en verkoop via APART REAL ESTATE

Pronkenbergstraat, Kontich, België

Deze locatie is vlot bereikbaar met:
location-img location-img location-img
Residentie Pronkenberg bevindt zich tegenover een natuurgebied en ligt vlakbij de verbindingsweg naar Mechelen en de E19 naar Brussel en Antwerpen. Het centrum van Kontich-Kazerne met bakkers, een supermarkt, apotheek, school en treinstation bereikt u in enkele minuten te voet.

Woon centraal in alle rust

Groen, goed bereikbaar en centraal gelegen. Residentie Pronkenberg bevindt zich tegenover een natuurgebied en ligt vlakbij de verbindingsweg naar Mechelen en de E19 naar Brussel en Antwerpen. Het centrum van Kontich-Kazerne met bakkers, een supermarkt, apotheek, school en treinstation bereikt u in enkele minuten te voet.

Woon in harmonie met de natuur

De hedendaagse architectuur volgt de natuurlijke glooiing van de omgeving. De trapsgewijze bouwstijl en de drie bouwlagen van elke woonunit vormen een visuele schakel met de omliggende bebouwing. Een oase van groen rondom de units versterkt de rustgevende sfeer van het natuurgebied tegenover de site.

Woon royaal met alle comfort

De hedendaagse architectuur met kwalitatieve materialen vormt een strak en tijdloos lijnenspel. Kies de afwerking die u wilt, we garanderen voor elke woonwens de meest hoogwaardige en duurzame materialen die voldoen aan alle energie-eisen van vandaag en morgen. Maak van uw huis een thuis op maat.

Woon duurzaam en gezond

Grote glaspartijen zorgen voor transparantie en reflectie zodat u ook in het najaar van de zonnewarmte profiteert. Elk appartement is voorzien van slimme, moderne technieken en voldoet aan alle eisen op vlak van isolatie, ventilatie en energieprestaties. Met een gunstig E-peil bent u zeker van een gezonde en duurzame thuis.