Waarom kiezen voor ons?

Kiezen voor een samenwerking met Create & Build bvba voor de realisatie van uw toekomstige woonst is kiezen voor zekerheid, kwaliteit en oog voor esthetische detaillering, verwerkt in een energiezuinig concept. Al uw ideeën worden besproken en u wordt indien gewenst mee begeleid in het maken van keuzes qua

materialen en inrichting. Een transparant overzicht van het kostenplaatje wordt doorheen het project gecommuniceerd zodat niemand voor verrassingen komt te staan, en alle partijen bij oplevering tevreden elkaars hand kunnen schudden en een glaasje kunnen heffen op de toekomst!

×

Tom

Tom heeft reeds meer dan 15 jaar ervaring in de bouwsector, aan de technische kant. Zo heeft hij als projectleider bij ramenfabrikant Bruynzeels-Vochten gewerkt en voor verschillende firma’s zoals M&M Illegems, Democo de taak als werfleider en projectleider op zich genomen voor de realisatie van middelgrote tot grote projecten. Als zelfstandig projectleider volgde hij projecten op voor Cordeel.

 

Tom heeft een bouwtechnische opleiding genoten, en door deelname aan verschillende cursussen en seminaries, wordt de actuele kennis up to date gehouden.

Contacteer Tom

Michèle

Michèle heeft reeds meer dan 10 jaar ervaring in de bouwsector, aan de technische kant en aan de kant van de ontwerper. Als architect en projectarchitect voor verschillende architectenbureau’s staat ze in voor het ontwerpen en opvolgen van bouwprojecten van kleine en middelgrote schaal, zowel residentiëel, retail als industrieprojecten. Door de voorliefde voor een mooie architectuur, wordt naast de technische aspecten en het budget ook de esthetische kwaliteit bewaard. Door het volgen van verschillende opleidingen in het verleden in het kader van duurzaam bouwen kan hierin ook gedegen advies geboden worden.

Met een diploma Master in Real Estate Management, beschikt zij niet enkel over technische know-how, maar worden projecten ook op financiëel vlak onder de loep genomen.

Contacteer Michèle

Ons team

Tom De Vries

Zaakvoerder tom@createandbuild.be

Marijke

Administratie marijke@createandbuild.be

Professioneel team en expertise

Door jarenlange ervaring in de bouwsector, constante bijscholing op verschillende vlakken, het opvolgen van trends en vernieuwingen in de bouwwereld en de samenwerking met verschillende technische adviseurs, kan een project gerealiseerd samen met Create & Build niet mislukken.

Creatieve ideeën

Door de architecturale achtergrond van Michèle, worden uw ideeën werkelijkheid. Er wordt consequent meegedacht om uw wensen te vertalen naar uw droomwoning. Keuze van inrichting, kleur en materiaal, indeling van ruimtes, bijstand bij het voorzien van passende verlichting door een professional, dragen ertoe bij dat het totaalconcept op het einde van de rit klopt. Ook voor het ontwerp van een woning op uw bouwgrond, in klassieke, hedendaagse of moderne stijl kan u hier terecht.

BIM: Building Information Modeling

BIM maakt het mogelijk om alle data van ontwerp tot uitvoering op te slaan. Dit zorgt ervoor dat we steeds een strakke planning kunnen aanhouden in combinatie met een uiterst minimale foutemarge. We hebben ook gemerkt dat dit enorm vlot samenwerkt met ingenieurs & veiligheidscoördinators. Zij kunnen al hun informatie uploaden in dat model zodat we een sluitend, constructief plaatje hebben voor we op de werf beginnen.

Een team waarmee je zonder zorgen kan bouwen aan een prachtige toekomst!